Politiek café

7 maart, van 19:30 tot 21:30 | voormalige Laaglandtheater (Engelenkampstraat 23)

Op 21 maart zijn de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad in Sittard-Geleen. De PvdA staat met een heel nieuw team klaar. Met hart voor iedereen gaan we aan de slag. Voor dit nieuwe team staat één punt centraal de komende jaren: de PvdA lokaal tot een partij maken waar mensen zich bij thuis voelen. Een partij waar mensen zich thuis voelen omdat ze ons hebben kunnen volgen in de wijken en via de sociale media. Een partij waar mensen zich thuis voelen omdat we onze idealen proberen om te zetten in concrete daden. Een partij waar mensen zich thuis voelen omdat ze ons kennen en we de sociaaldemocratie een herkenbaar gezicht hebben gegeven.

Op 7 maart houden we een informele bijeenkomst, een politiek café. We praten dan over de wijze waarop we met actieve leden, geinteresseerden, het bestuur van de afdeling en de toekomstige fractie willen gaan werken. Iedereen is van harte welkom en neem gerust iemand mee!

Meer weten over de campagne? Bel dan met Paul Kubben op 06-51 03 42 61 of stuur een email naar pvdasittardgeleen@gmail.com.